- .

- .
کیک شیرعسلی
شیرعسل (شیر غلیظ شده شیرین/ condenced milk) یک قوطی
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۲۸ گرم (۱ پیمانه)
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
کره ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه) آب شده و خنک شده
در صورت تمایل پودر قند برای تزئین
سلام به همه همراهان خوبم
بالاخره من اومدم با یک کیک جدید و ساده و خوش طعم. چند وقته کار جدیدی رو شروع کردم و خیلی درگیر اون هستم و تنها چیزی که براش وقت ندارم، پختن کیک و شیرینیه.
امروز اما برای یک دوست مهربان، یک کیک خوش طعم پختم و براش فرستادم.
اون به انتخاب من در مورد طعم کیک ها اعتماد داره و می دونه من سلیقه ش رو خوب می دونم! دوست من عاشق پوند کیک ها و کیک هایی با طعم های آشناست و خیلی طرفدار اتفاقات جدید و طعم های عجیب و غریب نیست.
برای همین امروز این کیک ساده و پر از عطر (بی اغراق عطر کاراملیش مست کننده ست) رو براش پختم.
برای شروع، فر رو با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب مناسب رو با کره چرب کنید و آرد بپاشید. قالب مناسب این کیک، گرد ۱۸ سانتیه ولی من اون رو در همین قالبی که در عکس می بینید درست کردم و گنجایشش دقیقا
با قالب ۱۸ سانتی یکیه.
حالا می رسیم سر پختن کیک.
مواد بالایی رو دیدین؟!
خب! همه رو (به غیر از پودر قندی که برای تزئین هست) بریزید توی یک کاسه و با همزن برقی ۱ دقیقه بزنید و .تمام!
در ضمن می تونید جای کره از روغن مایع استفاده کنید (هر وقت در دستوری ذکر شد کره آب شده و خنک شده، می شه اون رو با روغن جایگزین کرد. در غیر این صورت، نه)
بریزیدش در قالب و بفرستیدش در فر به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه.
بعد از این زمان چک کنید که پخته باشه و بعد اجازه بدید تا خنک بشه.
اگر به نظرتون شیرینیش کمه، روش پودر قند بپاشید.
من پودر قند رو کنار مواد لازم گذاشتم اما به نظرم شیرین بود و با پودر قند تزئینش نکردم.
نوش جانتون پیشاپیش❤
. راستی! شما چه سبک کیک هایی رو دوست دارید؟ ساده و آشنا یا عجیب و پر از ماجرا؟
.

منبع

منتخب مطالب آشپزی اینستاگرام رو یکجا داشته باشید.

https://telegram.me/joinchat/AVUeGD0bsncnM0ghD6x9Eg
---

@Dastpokht

مشاهده کانال


مشخصات

آخرین جستجو ها